Unelma Huolenpito 6 kk

Unelma huolenpito on henkilökohtainen hyvinvointipalvelu, joka auttaa oivaltamaan valintojesi vaikutuksia stressiin, palautumiseen, uneen ja liikuntaan Firstbeat Lifella mitatun tiedon avulla. Datan takana sinulla on valmentaja, joka pitää hyvinvoinnistasi huolta ja auttaa sinua hallitsemaan stressiä ja lisäämään palautumista sekä oppimaan datasta. Tavoitteena on auttaa sinua löytämään tasapaino kuormituksen ja levon välillä.

Haluan valmentajakseni

Alkaen 49,90 € / kk 69,90 sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Unelma huolenpitopalvelu (6 kk tai 12 kk) sisältää:


Firstbeat Life -sovelluksen joka tarjoaa tietoa ja yksilöllistä ohjausta stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta.
Henkilökohtaista valmennusta josta saat lisätukea ja motivaatiota. Valmentaja auttaa sinua tulkitsemaan mittaustuloksia sekä löytämään tasapainon arkeesi yksi askel kerrallaan. Hinta sisältää yhden valmennuskeskustelun ja kuukausittaisen lyhyen palautteen tuloksistasi. Valmentaja reagoi myös tarvittaessa ennaltaehkäisevästi, jos tuloksissasi on havaittavissa viitteitä heikosta palautumisesta. Voit siis luottaa siihen, että joku pitää sinun hyvinvoinnistasi huolta.