Hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysi tehdään Firtsbeat life mittalaitteella. Testaa oikea kuntotasi (VO2max) ja sen vaikutukset palautumiseen, uneen ja stressin hallintaan. Hyvinvointianalyysin avulla selvität kuntotasosi sekä sen vaikutukset palautumiseen ja stressinhallintaan. Opit tunnistamaan keskeiset palautumistasi tukevat toimenpiteet. Analyysista saat mittausdataan pohjautuvat vinkit miten kehittää oikealla tavalla kuntotasoasi ja sitä kautta palautumiskykyäsi. Hyvinvointianalyysissa saat pintaraapaisun Unelma huolenpitopalvelun sisällöstä.

Haluan valmentajakseni

99,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

  • Saat Firstbeat life mittalaitteen ja sovelluksen käyttöösi 5 vuorokauden ajaksi. Valitsemasi valmentaja on sinuun yhteydessä ja saat noutaa mittalaitteen keskuksestamme.
  •  Teet 5 päivän mittauksen aikana 30 min kävelytestin juoksumatolla tai ulkona. Tee kävelytesti reippaalla tasavauhtisella kävelyllä ilman kantamuksia ja tasamaastossa. Muuten mittauksen ajan elät normaalia arkea.
  •  5 päivän mittausjakson jälkeen lopetat mittauksen ja palautat mittalaitteen valmentajallesi.
  • Käytte valmentajasi kanssa mittatulokset läpi tapaamisessa ja saat ohjeita miten parantaa kuntotasoasi sinulle oikealla tavalla.
  • Hyvinvointianalyysin hinta 99€.